Over ons

J. van Huizen Groenvoorzieningen B.V. Is een VCA** en ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf waarbinnen ca. 30 mensen werkzaam zijn. Het bedrijf verzorgt de aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen en sportvelden in de regio Barendrecht en omstreken.

Opdrachtgevers van J. van Huizen Groenvoorzieningen B.V. zijn overheid en semi-overheid, (agrarische)bedrijven, aannemers en particulieren. Door de opdrachtgevers wordt van Huizen betrokken bij de aanleg en beheer van onder andere groenvoorzieningen in woonwijken, op industrieterreinen, sportvelden e.d. Daarnaast is het bedrijf actief in de agrarische sector voor onder andere het egaliseren en draineren van percelen.

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zorgen samen met modern en optimaal onderhouden materieel en geavanceerde apparatuur voor een hoge uitvoeringskwaliteit. De medewerkers voelen zich mede verantwoordelijk voor het te behalen eindresultaat. Ons bedrijf is een erkend SBB-leerbedrijf. 

J. Van Huizen Groenvoorzieningen B.V. maakt structureel werk van sociaal ondernemen. Wij vinden het belangrijk om ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Sinds 01-01-2018 zijn wij gecertificeerd op trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). 

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden.

J. van Huizen Groenvoorzieningen B.V. heeft zich in toenemende mate gemechaniseerd. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk met eigen materieel de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Een breed scala aan machines en gereedschappen maakt dit mogelijk. Tevens beschikken wij over een moderne werkplaats voor het onderhoud van ons uitgebreide machinepark. Wij voeren ook reparaties, onderhoud en keuringen voor derden uit.

De beleidsverklaring van J. van Huizen Groenvoorzieningen is op verzoek beschikbaar.

Kernwoorden binnen onze organisatie zijn: kwaliteit, duurzaamheid, sociaal ondernemen

Voordijk 319a
2993 BA Barendrecht

Tel: 0180 622444
E-mail:info@vanhuizengroen.nl

 

Recente projecten
Boudewijnstraat 1 WSW_Pernis_2019_2
WSW_Pernis_2019_3 WSW_Pernis_2019_4
Renovatie speelterrein Boudewijnstraat Rotterdam

 

 

Kademuur Hoogvliet

Bekijk oudere projecten

 

 

 

VCAPSO