In samenwerking met Koelewijn en Hoornbeeck

Bedrijfsopleiding Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw

Welkom bij de bedrijfsschool

Groenvoorziening en infrastructuur: Bij Van Huizen en Koelewijn hebben we een mooi vak!

Om de volgende generatie hiervoor te enthousiasmeren, starten wij in samenwerking met Hoornbeeck College vanaf september 2024 een bedrijfsopleiding: mbo BBL Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw, toegespitst op werken in het groen en straatwerk.

De studenten gaan 4 dagen per week bij Van Huizen of Koelewijn werken en daarnaast 1 dag per week naar school. De opleiding wordt gegeven op de geheel vernieuwde locatie van Van Huizen in Barendrecht. Je gaat dus op ons bedrijf naar school samen met je collega’s. Samen werken en samen leren met je schoolvrienden, wat is er leuker?

Klik op ‘play’ om de video te bekijken

Dit krijg je bij de bedrijfsopleiding:

Binnen de opleiding krijg je verplichte vakken zoals Nederlands, Burgerschap etc. Daarnaast volg je vakspecifieke vakken. Deze zijn gericht op je dagelijkse werk en gespecialiseerd richting groen-, grond- en straatwerk. Aan het eind van de opleiding kun je fulltime aan de slag bij Van Huizen of Koelewijn. Doorgroei is daarbij zeker mogelijk!

Arjen

Leerling groenvoorziener

‘Bij Van Huizen krijg je veel vertrouwen in je werk. Daardoor mag ik met veel machines werken, waaronder de grootste trekker combinatie.’

Meer informatie?

Wil je meer weten over de bedrijfsopleiding? App met Ard-Jan of stuur een mailtje.

Hoe kan je je aanmelden?

Wil jij je aanmelden als student voor de bedrijfsopleiding? Wat leuk! We willen je vragen om je gegevens achter te laten. Wanneer je bent aangenomen, schrijven wij je in voor de opleiding.

Waar je ons de komende tijd tegenkomt

Kom langs bij onze stand op de open avonden bij diverse scholen. Wij staan op de volgende open avonden:

  • 12 maart 2024             Hoornbeeck College Rotterdam

In samenwerking met:

Aanmeldformulier bedrijfsschool