Groenvoorziening

Van een enkele tuin tot complete woonwijken. De aanleg en onderhoud zijn bij ons in goede handen. Voor het grondwerk hebben we div. hydraulische graafmachines tot onze beschikking. Zowel klein als groot, voorzien van rupsen en/of wielen. Voor het vervoer van het materieel staan vrachtauto met laadbak tot onze beschikking.

Van een enkele boom tot complete renovatie projecten. Van snoeien tot compleet rooien. Wij hebben de machines tot onze beschikking. Ook voor handmatig snoeien en rooien middels klimwerk.

GrasmaaierVan gazon tot ruw gras. U vraagt wij maaien. Het maaien van het ‘ruwe gras’ geschied met modern materieel. Voor het direct maaien en ruimen beschikt J. van Huizen Groenvoorzieningen B.V. over een maai-ruimcombinatie waarmee in één werkgang het gras gemaaid en opgevangen wordt. Hierdoor is er tevens minder hinder voor de omgeving. De tractoren zijn qua grootte afgestemd op het werk en de omgeving. Modern materieel is aanwezig om een kwalitatief goed produkt te realiseren. Voor het maaien van gazons wordt gebruik gemaakt van kooimaaiers en cirkelmaaiers.

Gazonaanleg m.b.v. kilverbord en zaaimachine. Zowel kleinschalig als grootschalig.

Hagen kunnen ook gemaaid worden met een maaibak aan arm voor op een werktuigdrager.

Hagen knippen met Karcher Hagen knippen met Karcher    

Kanten steken wordt gedaan met een werktuigdrager. Naast kantensteken kan deze machine ook ingezet worden om verharding te reinigen. Voor het reinigen van verharding beschikken wij ook over een werktuigdrager met heetwaterunit. 

Karcher met kantensteker en borstel Karcher met heetwaterunit Karcher met heetwaterunit  

Voordijk 319a
2993 BA Barendrecht

Tel: 0180 622444
E-mail:info@vanhuizengroen.nl

 

Recente projecten
Boudewijnstraat 1 WSW_Pernis_2019_2
WSW_Pernis_2019_3 WSW_Pernis_2019_4
Renovatie speelterrein Boudewijnstraat Rotterdam

 

 

Kademuur Hoogvliet

Bekijk oudere projecten

 

 

 

VCAISOSGS